Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: Marek Hamsík visszatér Európába!

Fantasztikus hírről számolhatunk be a szlovák Marek Hamsíkkal kapcsolatban. A Napoli korábbi csapatkapitánya az Európa-bajnoki részvétele érdekében elhagyja kínai klubját, a Dalian Prot. Állítólag a jövő héten már minden hivatalos lesz.

Svédországban már teljesen biztosra veszik a 33 esztendős Hamsík érkezését, aki nagyon egyszerű oknál fogva igazol az északi ország bajnokságába. Már ha így lesz, de az infót már az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is tényként kezeli.

Hamsík jelenlegi szerződése az év végéig érvényes a Daliannal, ám abból szabadulni szeretne, mert ott kíván lenni az Európa-bajnokságon. Ez pedig sokkal garantálhatóbb, ha klubkötelessége nem szólítja a világ másik végébe. Csakhogy a legtöbb európai nemzet piaca zárva van. Mostanra már csak a tavaszi-őszi rendszerű ligákba lehet szerződni. Azok közül pedig az Allsvenskan tűnik a lehető legerősebbnek.

A svédek szerint Hamsík már holnap aláírhat a Göteborghoz. A 18-szoros bajnok gárda egyelőre inkább közepesen erősnek számít, bár ők a kupa címvédői. Állítólag a Göteborg még további erősítéseket tervez a korábbi Serie A sztár megszerzésén kívül is.

Korábban arról is lehetett hallani, hogy Hamsík a Slovan Bratislavaban folytatja, ám gyaníthatóan az igények nem találkoztak egymással a tárgyalások során.