Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az új elnök ‘első igazolását’ rövidesen bejelenthetik! – Sajtóhír

Az FC Barcelona újonnan megválasztott elnöke, Joan Laporta a katalán sportsajtó szerint rövid időn belül bejelentheti első igazolását.

A régi-új klubelnök ambiciózus terveiről, mint például Lionel Messi meggyőzéséről már írtunk. Laporta úgy tűnik nem tétlenkedik, hiszen a hírek szerint nagyon közel áll ahhoz, hogy bejelentse az első változást a Barcánál.

A spanyol lapok, élükön a katalán sajtóval, szinte készpénznek veszik, hogy Laporta új sportigazgatója Jordi Cruyff lesz, akit gőzerővel próbálnak meggyőzni a váltásról.

A legendás Johan Cruyff fia jelenleg a kínai Shenzen menedzsere, ahol ugyan az elmúlt év szeptemberében nevezték ki, ám ahogyan a például a katalán Sport is fogalmaz, a Barca hívásának nehezen mondana nemet.

A spanyol sportsajtó szerint nem kizárt, hogy az elkövetkezendő időszakban felgyorsulnak majd az események Jordi Cruyff körül – Különösen azok után, hogy hogy Joan Laportát hivatalosan is beiktatják a következő napokban, mint a Barca elnökét.

A 47 esztendős Jordi, korábban már játékosként is apja nyomdokaiba lépett azzal, hogy futballozott a Barcában, ahová most vezetőként készül visszatérni.