Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbította hátvédje szerződését az AS Roma – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma csapata a péntek esti órákban megerősítette, hogy új szerződést kötött egyre ígéretesebben teljesítő hátvédjével…

 

A hétközi Európa-liga nyolcaddöntőjében magabiztosan diadalmaskodó AS Roma a péntek esti órákban jelentette be, hogy további három évvel hosszabbítva, 2025-ig szóló megállapodást kötött a védelemben egyre több lehetőséghez jutó Rick Karsdorppal.

A 26 esztendős holland védő 2017-ben mintegy 14 millió euró ellenében került a “farkasokhoz” a Feyenoord csapatától. Karsdorp azonban az első mérkőzésén súlyos térdsérülést szenvedett, amely következtében a 2017-2018-as idényt teljes egészében ki kellett hagynia. A visszatérése után rendkívül bizonytalanul játszott, nem találta a helyét, és sokan úgy vélték, hogy idő előtt véget érhet az olasz fővárosi kalandja.  Az elmúlt szezont kölcsönben a rotterdami nevelőcsapatánál töltötte, ismét felépítette magát, 22 tétmérkőzésen szerepelt. Múlt nyáron újult erővel tért vissza Rómába, és az aktuális idényben Paulo Fonseca csapatának alapembere lett a jobbhátvéd posztján, 23 bajnokin és hat El-mérkőzésen lépett pályára.

A Roma 50 pontjával jelenleg az ötödik helyen tanyázik a Serie A mezőnyében, és gőzerővel küzd azért, hogy a tavalyi lemaradást követően visszatérhessen a Bajnokok Ligájába, ehhez a bajnokság első négy helyén egyikén kéne végeznie.