Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenhamből igazolna védőt a PSG! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain alakulata Serge Aurier játékjogát szerezné meg a nyári átigazolási időszakban. A 28 esztendős hátvéd korábban már szerepelt a párizsi csapatban.

Francia sajtóértesülések szerint a nyár folyamán visszatérhet korábbi csapatához Serge Aurier. Az elefántcsontparti védőt ugyanis a Paris Saint-Germain gárdája szeretné leigazolni, elsősorban Mauricio Pochettino kérésére. Az argentin menedzser még 2017 nyarán igazolta le őt a Tottenham edzőjeként, ahol rendre meghatározó játékosként számolt a védővel. A Foot Mercato beszámolója alapján most Pochettino ismét szeretne együtt dolgozni Aurierrel, aki 2014 és 2017 között volt már a párizsi alakulat játékosa, így nem lenne számára ismeretlen a környezet. A Tottenhamnek is kapóra jöhet az üzlet, hiszen a 28 esztendős játékos szerződése jövő nyáron lejár, így most még lenne esélyük őt teljes áron értékesíteni.

Aurier a Tottenham színeiben eddig összesen 103 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2022 nyaráig köti Londonba. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.