Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool és Real Madrid korábbi trénere Angliában vállalna legszívesebben munkát

A korábban a Real Madridot, Valenciát, Liverpoolt, Chelseat, Newcastlet, Intert és a Napolit is irányító spanyol szakember jelenlegi munkanélküli, de nem fogadna el minden állást azonnal.


Rafa Benítez a Premier League-ben edzősködne legszívesebben, aki január óta nem dolgozik sehol sem, miután másfél évet követően elhagyta a kínai ligában szereplő Talian Pro együttesét.

A 60 éves spanyol edző kiemelte: amennyiben lehetősége lesz választani, akkor Anglia egyértelműen elsőbbséget élvez, hiszen ez a kedvenc bajnoksága, valamint ami a legfontosabb számára, hogy a családja is ott él.

“Szeretnék Európában maradni. Spanyolországban nehezen tudnék elhelyezkedni, illetve Olaszországban és Németországban sem lenne egyszerű. Franciaország is szóba jöhetne, miután remekül beszélem a nyelvet. Azonban, ha egy jó ajánlatot kapok Angliából, akár már holnap munkába tudnék állni. Jelenleg azonban nincs ilyen, ezért várnom kell a megfelelő lehetőségre. De csapat nélkül semmiképp nem szeretnék maradni” – nyilatkozta Benítez.