Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: “zseniálisan játszik a csapat”

A szombaton egy újabb kiütéses győzelmet elérő Bayern München egykori legendása játékosa már csak szuperlatívuszokban tud beszélni a bajorok mostani csapatának nagyszerűségéről…

A Nemzeti Sport a minap a korábban a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő Lothar Matthäusszal készített interjút az 1990-es világbajnok és aranylabdás klasszis 60. születésnapja alkalmából. A Bayern München ikonikus játékosa elárulta, hogy mennyire lenyűgözi őt a bajorok mostani együttesének játéka:

“Jó látni, hogy újra és újra bizonyít a csapat, ez ebben a klubban a legszebb. Benne van a Bayern-DNS-ben, hogy a játékosok sosem adhatják fel. Már a hetvenes évek óta nézem a csapatot, az egy kiváló korszak volt, igazi legendákkal, ráadásul mindig sikereket halmozott, de még sosem volt ennyire látványos a csapat játéka, mint most. Ahogyan a mostani csapat játszik, az zseniális.”

Joachim Löw nyári távozása után egyesek szerint Matthäus neve komolyan felmerülhet lehetőségként a következő német szövetségi kapitányként.