Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: megsérült a magyar játékos, így nem biztos, hogy ott lesz a lengyelek ellen

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, sérülést szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott keretébe meghívott Holender Filip a tegnapi Backa elleni bajnoki mérkőzésen, így lehet kénytelen lesz kihagyni a selejtező mérkőzéseket.


A magyar szövetség közösségi oldalának vasárnapi közlése szerint a válogatott támadó a hátában érez erős fájdalmat, így vasárnap délelőtt több orvosi vizsgálaton is átesik, amelyek eredményétől függ majd, hogy csatlakozhat-e a válogatott keretéhez, azonban nagy az esély rá, hogy kihagyja az összecsapásokat.

Holender kezdőként lépett pályára, majd szünetben lecserélték a szerb élvonalban második helyezett Partizan Beograd mérkőzésén, amelyet a csapat 4-0-ra nyert meg idegenben a Backa ellenében.

A magyar nemzeti tizenegy a Puskás Arénában fogadja a lengyeleket jövőhéten csütörtökön, majd három nappal később San Marinóba látogat a csapat, március 31-én pedig Andorra vendége lesz. A válogatott itthon játszó tagjai már csütörtök óta Telkiben készülnek. A Marco Rossi által a keretbe meghívott idegenlégiósok pedig a hétvégi bajnoki mérkőzéseiket követően érkeznek meg a válogatott edzőtáborába.