Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál tehetséget nézett ki a City – sajtóhír

Az FA-kupában a minap az elődöntőbe jutó Manchester City együttese megbízható források szerint egy rendkívül tehetséges portugál balhátvédet figyel…

Az átigazolási szakértő Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester City gárdája balhátvéd erősítést tervez a nyári átigazolási időszakra. Ennek érdekében komolyan kiszemelték a portugál bajnoki éllovas Sporting CP fiatal játékosát, Nuno Mendest, azonban a tehetség szerződésében rögzített 70 millió eurós kivásárlási árat nem akarják megfizetni érte.

A 18 éves balhátvéd mindössze a tavalyi szezonban debütált a felnőttek között, az aktuális idényben pedig máris a listavezető lisszaboni gárda alapemberévé vált. Mendes a 2020-2021-es szezonban az első 24 forduló alatt 20 mérkőzésen lépett pályára a Sporting CP soraiban, a legtöbb esetben kezdőként vették számításba, kiváló védőmunkája mellett mindössze két sárga lapja van, és már az első találatát is megszerezte profiként.

Biztosak lehetünk benne, hogy ha egyelőre még nem is igazol át a City-hez, az elkövetkezendő évek során még sokat fogunk hallani a rendkívül tehetséges portugál balbekkről.