Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Óriási balhé az öltözőben! – Sajtóhír

Sajtóhírek szerint nem sokon múlott, hogy a Juventus öltözőjében ne szabaduljanak el az indulatok a Benvento elleni, hazai pályán elszenvedett kijózanítóan fájó vereséget követően.

Mint ismert, a ‘zebrák’ egy nulla arányban alul maradtak az újonccal szemben  a Serie A mögöttünk hagyott fordulójában. A vereség egyrészt azért is fájó, mert már a scudetto puszta reményeitől is eltávolodni látszik a csapat (10 potn a hártány a lsitavezető inter mögött -a szerk.), mindezt szinte közvetlenül az FC Porto elleni BL-bukást követően.

Az eredmények alapján egyértelmű, hogy valami nem működik a Juvénál, és most már a futballisták közötti kapcsolatot is ide lehet sorolni.

A La Stampa szerint például a Benenveto elleni találkozót követően az öltözőbe viharzó Juve-játékosok egymás között vezették le dühüket és frusztrációjukat, amelyből igen hangos balhé keveredett.

Állítólag a játékosok kemény kritikákat vágtak egymáshoz, ráadásul volt akik között lökdösődésig fajult a történet.

A La Stampa neveket ugyan nem említ, azt már sokkal inkább, hogy nem lenne meglepő, ha Fabio Paratici sportigazgató, vagy akár Andrea Agnelli elveszítené türelmét Andrea Pirlo vezetőedzővel szemben.