Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megvan az elhalasztott meccs időpontja – HIVATALOS

Az elmúlt hétvégén a vírusfertőzések miatt elhalasztott Inter-Sassuolo mérkőzést nem sokkal a mostani válogatott szünet után máris pótolni fogják a szerdai bejelentés értelmében…

 

A Serie A vezetőségének szerdai bejelentése értelmében az olasz bajnokság 28. fordulójában múlt szombaton elhalasztott mérkőzést április 7-én, szerdán, 18:45-ös kezdettel pótolják be az Inter és a Sassuolo között a milánói San Siróban.

A milánói egészségügyi hatóság a következő négy napra felfüggesztette az Inter mindennemű társasági aktivitásait, így a játékosok közös tréningeket sem végezhettek és a mérkőzésre sem állhattak ki, miután néhány napon belül hat pozitív koronavíus-tesztet diagnosztizáltak a csapaton belül.

Mint ismeretes, az olasz éllovas csapatából korábban Samir Handanovic és Danilo D’Ambrosio után múlt csütörtökön Matías Vecino és Stefan de Vrij is megfertőződött a koronavírussal.

Szerencsére azóta már jobb a helyzet az olasz bajnoki éllovas háza táján, hiszen az aktuális beszámolók szerint nem történt újabb vírusfertőzés az Inter csapatánál, a válogatott játékosok elhagyhatták a karantént, a többiek izolációja egészségügyi okokból tovább folytatódik.