Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott a hosszabbításról az AC Milan játékosa – sajtóhír

Hosszas egyeztetéseket követően úgy tűnik, hogy sikerült közös nevezőre jutnia az AC Milan vezetőségének jövő nyáron lejáró szerződésű középpályásával, aki hamarosan megkötheti új megállapodását a Rossonerivel…

A Fichajes információi szerint az AC Milan középpályása, Franck Kessié elfogadta a klub által kínált hároméves szerződés tervezetet, és a felek rövidesen hivatalosan is bejelenthetik a labdarúgó hosszabbítását.

A 24 esztendős elefántcsontparti válogatott játékos 2017 óta szolgálja a Rossonerit, először még az Atalantától kölcsönben, később 32 millió euró ellenében véglegesítették, és mindent egybevetve 174 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Bár időről időre szóba került a neve az angol csapatok radarján, a milánói klubnál változatlanul töretlen a bizalom irányába, és semmiképpen sem szeretnék őt eladni.

Kessié jelenleg a negyedik szezonját tölti a csapatnál, eddig sorban 37, 34, 35 bajnoki mérkőzésen játszott idényenként, és a 2020-2021-es kiírásban is csupán egyetlen találkozót hagyott ki. A 28 forduló alatti 27 pályára lépése mellett ráadásul kilenc gólt is szerzett, középpályás létére csapata egyik legjobb góllövőjének számít.

A Milan jelenleg 28 forduló után a második helyet foglalja el az olasz bajnokság (Serie A) aktuális kiírásában hat ponttal lemaradva az egyel kevesebb mérkőzést játszó listavezető Inter mögött.