Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7: “egy egész nemzetet károsítottak meg…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a szombati esti világbajnoki selejtezőjén a portugál válogatott kétgólos előnyből csak 2-2-es döntetlent játszott Szerbia ellen, miután a hajrában Cristiano Ronaldótól szabályos gólt vettek el…

 

Portugália úgy játszott 2-2-es döntetlent Szerbia ellen a szombat esti világbajnoki selejtezőjén, hogy a 92. percben Cristiano Ronaldo szabályos gólt szerzett, hiszen a labda már teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, mire a szerb hátvéd tisztázni tudott. Mindez tökéletesen látható volt a felvételeken, de mivel nem volt gólvonal-, és videóbíró-technológia a mérkőzésen, a holland Danny Makkiele játékvezető és stábja úgy döntött, hogy nem született érvényes találat.

Az ötszörös aranylabdás klasszis rendkívül mérges volt a döntést követően, és vasárnap délelőtti bejegyzésében is hangot adott elégedetlenségének:

„A portugál válogatott kapitányának lenni életem egyik legnagyobb büszkesége és kiváltsága. A hazámért mindig mindent megteszek, ez sosem fog megváltozni. De vannak nehéz időszakok, főleg, amikor úgy érzed, hogy egy egész nemzetet megkárosítottak. Emeld fel a fejed és nézz szembe a következő kihívással most! Hajrá, Portugália!”

A rendkívül kényes eset az alábbi írásunkban tekinthető vissza!