Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kórházban ápolják az NB I-es edzőt

Koronavírus-fertőzése miatt kórházban ápolják a magyar első osztályú bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paks vezetőedzőjét és pályaedzőjét…

A Nemzeti Sport információi szerint a korábbi ötvenszeres válogatott Bognár György, a Paks együttesének vezetőedzője, valamint a nagyobbik fia, a munkáját pályaedzőként segítő ifjabb Bognár György is koronavírusos lett, s egyelőre mindketten kórházban fekszenek.

A lap úgy értesült, hogy mindkettejük állapota javult, az 59 éves trénert oxigént kapott, de ezt a hetet minden bizonnyal még a szekszárdi kórházban tölti, ugyanakkor fia várhatóan már a napokban hazatérhet.

Bognár a közelmúltban öt mérkőzéses eltiltást kapott, amiért a Mezőkövesd elleni mérkőzés 93. percében kapott sárga lapos figyelmeztetése után sértő kifejezést használt a játékvezetők személyére, ezért a játékvezető kiállította. A szakvezető ezt követően a játékoskijáróban a tartalék-játékvezető személyére használt sértő kifejezést, majd a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón többször sportszerűtlenül, üvöltve tiltakozott a játékvezetők működése ellen.

Büntetését végül három a klub fellebbezése után három találkozóra csökkentették, így már csak a következő két mérkőzéstől kell távol maradnia, egyelőre pedig kezelése miatt egyébként sem lehetne ott.

A Paks 26 forduló alatt szerzett 34 pontjával a hetedik helyen áll az NB I-es tabellán, de az utolsó négy mérkőzésén csupán két pontot szerzett.