Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Súlyos eltiltást kapott a Paks vezetőedzője – HIVATALOS

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a keddi ülésén meghozta az OTP Bank Liga elmúlt fordulójában sárga vagy piros lapokkal büntetett renitenseinek ügyében a döntését…

 

A fegyelmi bizottság döntése értelmében a Paks vezetőedzője, Bognár György öt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A tolnaiak mestere a Mezőkövesd elleni, múlt szombati bajnoki mérkőzés 93. percében kapott sárga lapos figyelmeztetése után sértő kifejezést használt a játékvezetők személyére, ezért a játékvezető kiállította. A szakvezető ezt követően a játékoskijáróban a tartalék-játékvezető személyére használt sértő kifejezést, majd a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón többször sportszerűtlenül, üvöltve tiltakozott a játékvezetők működése ellen. Bognár ezzel a Fegyelmi Szabályzat 22.§ 1. és 2. bekezdésében meghatározott fegyelmi vétségeket követte el, előbbi vétség 1-6, utóbbi 3-8 mérkőzésre szóló eltiltással büntethető.

A magyar bajnokságban jelenleg a hatodik helyen álló Paks vezetősége kijelentette, hogy mindenképpen fellebbeznek a FEB döntése ellen.