Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Chelsea-hez a csapat kölcsönjátékosa – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapértesülések szerint bár korábban tervben volt a véglegesítése, az aktuális idénynél tovább nem tart igényt a Chelsea játékosának szolgálataira a Napoli együttese…

A La Gazzetta dello Sport forrásai szerint a Napoli együttese nem tervezi, hogy a mostani szezon végéig kölcsönzött játékosát, Tiemoué Bakayokót véglesen megszerezze a középpályás játékjogát birtokló Chelsea csapatától.

A 26 éves elefántcsontparti származású védekező középpályás 2017-ben igazolt a Monacótól a londoniakhoz 40 millió fontért cserébe, s első szezonjában 43 alkalommal lépett pályára a “Kékek” mezében. A 2018-2019-es szezonban azonban az AC Milanban, a tavalyi kiírásban pedig a előző állomáshelyén, az AS Monacóban szerepelt kölcsönben, a jelenleg is zajló idényre ismét Olaszországba küldték őt.

Azonban bár a londoniak évek óta vételi opcióval adják kölcsön játékosukat, korábban sem a hercegségbeliek, sem pedig a Rossoneri nem élt opciós jogával, és amennyiben hihetünk a rózsaszín napilapnak, akkor a nápolyiak sem tervezik a középpályás véglegesítését.

Bakayoko az aktuális kiírásban eddig 18 olasz bajnoki mérkőzésén és összesen 28 tétmeccsen lépett pályára a korábbi milánói edzője, Gennaro Gattuso által irányított csapat soraiban.