Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: egy szövetségi kapitány érkezhet Zidane helyére

Zinedine Zidane a második korszakát tölti a Real Madridnál, ám az első időkkel eltérően mostanság kevesebb siker éri a kissé jóllakott és öregecske keret irányításával. A francia szakember maradása korántsem biztos a Bernabeuban.

Az AS szerint egyelőre senki sem biztos a jövőt illetően a Real Madridnál. Állítólag a vezetőség abszolút elégedetlen lenne, ha a „Királyiak” trófea nélkül maradnának a szezon végeztével. Ez pedig azt is jelenthetné, hogy elküldik Zidane-t a padról. A lap arról ír, hogy „Zizou” akár saját magától is megköszönheti a munkát, és önkéntesen veheti a kalapját az élő szerződése ellenére.

Bármelyik eset is valósuljon meg, az AS már meg is találta az utódjelöltet. Ő pedig nem más, mint a német válogatottól elköszönni készülő Joachim Löw. A „Nationalelfet” tizenöt éve irányító szövetség kapitány az idei Európa-bajnokság után távozik a posztjáról. A pletyka szerint Löwöt hamarosan megkeresi a Real Madrid, és egy fajta előajánlatot tesznek neki.

Érdekesség, de egyáltalán nem elhanyagolható tény: a 61 esztendős Löw utoljára 2004-ben dolgozott vezetőedzőként egy klubnál. Akkor szezon közben rúgták ki az Austria Wientől.