Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balhé a Chelsea edzésén az arcpirító vereség után!

Azok után, hogy a Chelsea szombaton 5-2-es vereséget szenvedett a West Brom ellen, a beszámolók szerint a vasárnapi tréning sem zajlott túl optimális körülmények között…

A Telegraph beszámolói szerint a Chelsea vasárnapi edzésén Kepa Arrizabalaga és Antonio Rüdiger összekapott egymással, miután az egymás elleni játék során a hátvéd egy elkésett belépővel próbálta szerelni a kapust. Az eset után felek között heves vita alakult ki, dulakodni kezdtek egymással, mire Thomas Tuchel menedzser az öltözőbe küldte a német védőjét.

A lap beszámolt róla, hogy Rüdiger később edzőjétől és csapattársától is elnézést kért, az együttes pedig elfelejtettnek nyilvánította az esetet, mindenesetre egy újabb bizonyíték arra, hogy a váratlan vereség nem érintette jól a játékosokat, és nincs minden rendben a csapat háza táján.

A hétvégi fiaskó előtt a “kékek” a német szakember irányításából 14 tétmeccsen át veretlenek voltak, most először kényszerültek Tuchel irányítása alatt főhajtásra, ám vereségük ellenére egyelőre tartják a jövőévi BL-indulást jelentő negyedik helyezést az angol bajnokság tabelláján.