Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: még mindig nem egészséges a csapat sztárja – sajtóhír

Noha az elmúlt hetekben már edzésbe állt, és a Juventus legutóbbi mérkőzését már csak eltiltása miatt hagyta ki, a legfrissebb beszámolók szerint még mindig nem bevethető a torinóiak csillaga…

 

A Calciomercato aktuális beszámolói szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben Paulo Dybala továbbra is küzd a térdproblémáival, és nem lesz bevethető több sebből vérző Juventus csapata számára a mai meccspótlás során a Napoli ellen.

A 27 éves argentin csatár pechjére az elmúlt időszakban ismét egyre többet volt kezdő, ám január elején megint lesérült, amikor legfeljebb három hét kihagyást jósoltak neki, de ez végül már mostanra tovább húzódott, és még mindig nem egészséges. Dybala 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számoltak vele, sérülései és formahanyatlása révén Andrea Pirlo irányítása alatt csupán 11 bajnokin és öt BL-meccsen jutott szóhoz az aktuális kiírásban.

A Juventus és a Napoli meccsét szerda este 18:45-től pótolják, a két csapat a negyedik-ötödik helyen fej-fej mellett áll, tehát a jövőévi BL-indulás szempontjából mindkét csapat számára kulcsfontosságú lesz az összecsapás az Allianz Stadionban.