Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vinícius Junior: “Mondhatnak rólam bármit, de keményen dolgozom”

Vinícius Junior a Liverpool elleni győzelem és a duplája után nyilatkozott a sajtó munkatársainak a teljesítményéről és csapata esélyeiről a visszavágón.

Vinícius Junior hősként sétált le kedd este az Alfredo di Stefáno stadion gyepéről, miután két góllal vette ki a részét a Real Madrid 3-1-es győzelméből a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntő odavágóján. A 20 éves brazil szélső lőtte a királyiak vezető gólt a 27. percben, majd a 64. percben lezárta a mérkőzést a második találatával.

A találkozó után Vinícius interjút adott a sajtó munkatársainak, ahol arról beszélt, hogy “mennyit adott” a Real Madrid mezéért.

“Mondhatnak rólam bármit, de mindig keményen dolgozom. A csapattársaim erőt adnak nekem és így a fontos pillanatokban támadok és gólokat lövök, ha kell. Mindig is arról álmodtam, hogy a Real Madrid játékosa legyek és a legjobbakkal játsszak együtt. Én is, mint mindenki a legjobbat akarom a csapatomnak. Most nagyon elfáradtam, de jó érzés volt így játszani. Mindent megadtam ezért a mezért, amit nagyon szeretek”

A brazil szélső a Real Madrid esélyeiről is beszélt a visszavágón.

“Ez egy nagyon fontos győzelem volt, és a 3-1 a Bajnokok Ligájában egy nagyon jó eredmény. Nagyon sokat dolgoztunk az évben, hogy eljussunk ehhez a ponthoz a szezonban. Még mindig 50-50 százalék az esély, mivel a Liverpool egy jó csapat és mindent meg fognak tenni azért, hogy nyerjenek. Ugyanúgy kell játszanunk, mint most és akkor nem lesz gond.”