Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított brazil középpályásával a Ferencváros! – Hivatalos

A magyar bajnokság (NB I) listavezetője, a Ferencváros együttese a mai nap folyamán hivatalos fórumain bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Somáliával.

 

A Ferencváros szurkolók egyik kedvence, Wergiton do Rosário Calmon, azaz Somália a mai nap folyamán új szerződést írt alá a csapattal. A felek azt nem hozták nyilvánosságra, hogy az új kontraktus meddig köti a brazil középpályást a zöld-fehérekhez. Somália az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Remek emlékeim vannak, mióta visszatértem a Fradihoz. Sok bajnokin pályára léphettem és a BL csoportkörben is játszhattam. Boldog vagyok, hogy még hasznos tagja lehetek a csapatnak. Remélem a következő szezonban is hasonló sikereket érünk el.

Somália két részletben volt már az FTC játékosa. Először 2011 és 2015 között szerepelt a fővárosi csapatban, majd 2020 januárjában tért vissza a Fradihoz. Összességében 150 mérkőzésen szerepelt a zöld-fehéreknél, amelyeken 20 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. A csapattal két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett eddig a 32 esztendős játékos.