Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Újabb két meghatározó játékost kénytelen nélkülözni Hans Flick!

Az orvosi eredmények alapján a Bayern München együttese minden bizonnyal kénytelen lesz nélkülözni  a hétvégi bajnokin és a PSG elleni BL negyeddöntő visszavágón Niklas Sülét és Leon Goretzkát.

Mint ismert, szerda este a Bayern München hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a PSG ellenében. A mérkőzés első félidejében Hans-Dieter Flicknek, a Bayern menedzserének két kényszerű változtatást is végre kellett hajtania, miután a 33. percben Leon Goretzkát, a 42. minutumban pedig Niklas Sülét kellett lecserélnie. A legutóbbi sajtótájékoztatón az ő állapotukról is szót ejtett a vezetőedző:

Mindkét játékos izomsérülést szenvedett. Minden bizonnyal kihagyják az Union Berlin elleni Bundesliga meccset, de a vizsgálatok után okosabbak leszünk.

Az orvosi vizsgálatok nem szolgáltak túl jó eredménnyel a Bayern szimpatizánsok számára. Süle ugyanis izomrostszakadást szenvedett a combjában, így neki előreláthatólag 2-3 hetet biztosan ki kell hagynia. Goretzka “megúszta” combizom húzódással. Az orvosok szerint neki némi esélye van arra, hogy pályára léphessen a PSG elleni visszavágón. A Bayern Münchennek már így is nélkülöznie kell majd Párizsban Robert Lewandowskit, és kérdéses Serge Gnabry játéka is. Utóbbi elkapta a koronavírus-fertőzést.

A Paris Saint-Germain – Bayern München mérkőzés visszavágóját jövő kedden 21:00-tól játsszák a felek.