Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: 100 perc sem volt elég a Loki győzelméhez

Keleti rangadóval kezdődött az NB II 32. fordulója. A hazai debrecenieknek nagyon fontos volt a meccs, hiszen a hétközi fordulóban kikaptak Dorogon, így az üldözök megközelítették a csapatot. Azonban a Nyíregyháza nagyon jó formában érkezett a Nagyerdei Stadionba, a nyírségiek is Dorogon kaptak ki legutóbb, de az még február elején volt. A Szpari a Budaörs 5-0-ás kiütése után optimistán várhatta a találkozót. 

Jól kezdődött a találkozó, jó iramban futballoztak a csapatok és felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Ennek ellenére csupán egy gól született az első félidőben, a 39. percben Korhut Mihály volt eredményes 1-0!

A második félidőben sokkal visszafogottabb tempóban folytatódott a találkozó, nem is láthattunk annyi helyzetet, mint az első félidőben. Bárány Donát becserélésével megélénkült a játék a mérkőzés hajrájára, azonban gólt ezután sem született, de még mielőtt elkönyvelhettük volna a hazai sikert, Gróf Dávid összehozott egy büntetőt a Nyíregyházának. A Loki kapusa nagyon rosszul jött ki a kapujából és valósággal letarolta Farkas Aurélt. Mindkét játékost hossza kellett ápolni az eset után.
A büntetőt Gresó értékesítette a 96. percben 1-1! A maradék néhány percben mindent megpróbált a Debrecen, be is szorították a a Nyíregyházát a saját tizenhatosukon belülre, de nem sikerült betalálniuk.

Ezzel nagyon hasonlóan alakult a forgatókönyv a két csapat őszi találkozójához képest. Akkor a Nyíregyháza szerezte meg a vezetést az első félidőben és a DVSC egyenlített a mérkőzés hosszabbításában. A Nyíregyháza így már 10 mérkőzés óta veretlen, míg a Debrecen sorozatban második mérkőzésén maradt nyeretlen és ez könnyen lehet, hogy a vezető helyükbe kerül.

DVSC – Nyíregyháza Spartacus FC 1-1 (1-0)
Helyszín: Debrecen, Nagyerdei Stadion Vezette: Kovács Z.
Gólszerzők: Korhut (39:) ill. Gresó (90.+5)

Az NB II 32. fordulójának további párosításai

16:30 Budaörs – ETO FC Győr
16:30 Gyirmót – Pécsi MFC
16:30 Szentlőrinc – Békéscsaba
17:00 Siófok – Dorog
17:00 Csákvár – DEAC
17: 00 Haladás – Kazincbarcika
17:00 Szeged – Kaposvár
17:00 Szolnok – Soroksár
17:00 Vasas – Ajka

Az NB II állása

A góllövőlista élmezőnye