Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Az idény végéig kidőlt a csapat meghatározó játékosa!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese bejelentette, hogy a Barcelona ellen sérülést szenvedő Lucas Vázquez az idény végéig harcképtelenné vált. A 29 esztendős játékos így minden bizonnyal nem lép már többet pályára a “Habfehérek” mezében.

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid 2-1-re megnyerte a Barcelona elleni örökrangadót, és ezzel a győzelmével a tabella élére ugrott. A siker azonban egy komoly áldozattal is járt, ugyanis Lucas Vázquez megsérült és a 43. percben le is kellett cserélni. Az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy meghúzódott a 29 esztendős futballista keresztszalagja, emiatt pedig véget ért számára az idény. Így minden bizonnyal ez volt az utolsó alkalom, hogy Vázquezt a Real Madrid mezében láthattuk, a játékos szerződése ugyanis az idény végén lejár, és a felek nem tudtak megegyezni a folytatásról. A háromszoros BL győztes futballista iránt a Bayern München, a Manchester United és a Chelsea is érdeklődik.

Zidane számára így igen komoly gondot okoz majd a jobbhátvéd posztja, Vázquez mellett ugyanis Carvajal is sérüléssel bajlódik és a Liverpool elleni visszavágóra még biztosan nem épül fel. Az egyetlen bevethető játékos ezen a poszton Odriozola, akivel viszont nincs megelégedve a francia menedzser, mivel nagyon ingadozó a teljesítménye.