Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Üzent a kórházból a Roma korábbi klasszisa

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz válogatott március végi világbajnoki selejtezői során számtalan játékos és stábtag fertőződött meg a koronavírussal, a segédedzőként debütáló Daniele De Rossi kórházba kényszerült a betegség miatt

 

Az AS Roma egykori világbajnok játékosa, Daniele De Rossi péntek óta tartózkodik kórházban, szombaton pedig egy fényképpel és a következő sorokkal adott életjelet magáról:

“Azért jöttem be, mert több olyan tünetem volt, amik nem múltak el, hanem súlyosbodtak. Tegnap reggel felálltam a székről, és félig elájultam, csengett a fülem, nem kaptam levegőt, tántorogtam. Megijedtem, ezért ellenőrzést kértem. A Spallanzaniba jöttem, kiderült hogy kétoldali tüdőgyulladásom van, nem túl súlyos, de van. Az orvosok elmondták, hogy ha nem jöttem volna be… Nem súlyos az állapotom, de nem is lett volna szabad otthon átvészelnem.”

A 37 esztendős szakember annak idején 18 eltöltött év után hagyta el az AS Roma csapatát, és igazolt egy rövid időre az argentin Boca Juniorshoz, mielőtt végleg felhagyott volna az aktív labdarúgással. Pályafutása során világbajnok volt 2006-ban, és 117-szer húzhatta magára az olasz nemzeti csapat szerelését.