Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet a Juventus és a PSG – sajtóhír

Mind a két sztárcsapat szeretné megkaparintani a másik klub támadóját, ennek következtében egy játékcserét hajthatnak végre a felek a nyár folyamán.


A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus és a Paris Saint-Germain kész lenne elcserélni egy az egyben Paulo Dybalát és Mauro Icardit.

Az argentin támadókkal egyik csapatnál sincsenek teljesen megelégedve, ennek következtében megszeretnének tőlük válni és helyettük igazolni valakit a posztra, azonban így mindkét együttes problémája megoldódhat.

Dybala sokat bajlódik sérüléssel, ráadásul a múltkor sokaknál kicsapta a biztosítékot, amikor csapattársánál, Weston McKennienél házibulit tartottak a kijárási tilalom ideje alatt, amiért a rendőrség és a Juve vezetősége is megbüntette őt.

Icardi ugyan kap lehetőséget a PSG-nél, de Kylian Mbappé az első számú jelölt a csatár posztra, ha mindenki egészséges, a második opció pedig Moise Kean, akit mindenáron megakarnak végleg szerezni az Evertontól, ennek következtében szeretne visszatérni a Serie A-ba.