Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: ezért dobta el igazából CR a mezét – VIDEÓ

A Juventus vasárnap 3-1-re győzte le a Genoát az olasz bajnokság 30. fordulójában. Cristiano Ronaldo gólt most nem szerzett a találkozón, és a lefújás után egy érdekes jelent zajlott le a pályán, amit sokan félreértettek. 

Cristiano Ronaldo mostanában szeret eldobálni dolgokat, ahogy azt tette a Portugália-Szerbia világbajnoki selejtezőn is a csapatkapitányi karszalagjával. Ott azt egyértelműen dühből tette, mert a játékvezető nem adta meg az érvényes találatát.

CR most a hétvégi, Genoa elleni bajnoki végén vette le a mezét és dobta hátra, láthatólag a semmibe. Bár nem tűnt mérgesnek, sokan azt gondolták, hogy azért tette, mert nem szerzett gólt és emiatt tiszteletlenül a földhöz vágta a mezét. Az eset után még Andrea Pirlót is megkérdezték, aki így válaszolt.

“Mindig azon van, hogy gólokat szerezzen. Ő egy igazi bajnok, aki mindig nyomot akar hagyni a meccseken, és ez egy teljesen normális dolog.”

Most azonban kerültek elő felvételek is az esetről, illetve a Juventushoz közelálló újságírónak, Romeo Agrestinek is elárulta CR, hogy egy labdaszedő fiú kérte el tőle a mezét, és neki hajította oda a pályáról levonulva.