Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Azért kapott súlyosabb büntetést szabálysértésekért a Mönchengladbach játékosa, mert gazdag

A német együttes támadója a hírek szerint három jogszabály sértést követett el, ám nem a normál bírságot szabták ki rá a hatóságok, mert bőven átlag feletti a keresete és híres személyiség.


A Borussia Mönchengladbach csatárát, Breel Embolót egy igazán durva, 8400 eurós bírsággal sújtották, ami közel 3 millió magyar forint.

Az ítélet szerint a 24 éves labdarúgó három jogsértést követett el, beleértve az illegális buliban való részvételt, valamint a maszkhasználat hiányát. A kirótt magas bírság oka pedig az érintett különleges jövedelmi helyzete.

A svájci válogatott játékos még januárba egy étteremben vett részt illegális partin. A rendőrség a helyszínen több, mint 20 személy adatait vette fel, köztük Embolóét is. A Mönchengladbach támadóját nem az étteremben találták meg, hanem egy szomszédos lakásban. Embolo tagadta, hogy bulizott volna, és azzal védekezett, hogy csak kosárlabdameccset nézett a tévében a barátaival.

A Bundesligában jelenleg 8. helyet elfoglaló együttes már korábban megbüntette a csatárt a meggondolatlan és helytelen cselekedete miatt, amelynek az anyagi részét nem hozták nyilvánosságra a felek.