Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: még egy jó ideig Florentino Perez marad az elnök – HIVATALOS

Ahogy az várható volt, Florentino Perez ismét “megnyerte” az elnök választásokat, és még egy ideig a Real Madrid első embere marad.

Florentino Perez egy héttel ezelőtt adta be az indulását a Real Madrid elnöki székéért, és az elmúlt napokban arra várt, hogy indul-e ellene valaki. Mára viszont hivatalossá vált, hogy senki sem mert, akart vagy tudott pályázni Perez ellen, így a 74 éves üzletembert automatikusan újraválasztották, és 2025-ig marad a Real Madrid elnöke.

Korábban egy 32 éves szintén üzletember, Enrique Riquelme jelentette be a spanyol sajtóban, hogy szeretne elindulni Perez ellen, de ez úgy néz ki, hogy a pályázata várat még magára.

Ez lesz Perez hatodik ciklusa a királyi gárda élén. Először 2000 és 2006 között volt a klub elnöke, majd három év kihagyás után 2009-ben újraválasztották és azóta is ő a csapat első embere. Perez mindig is úttörőnek és hajthatatlannak számított elnökként, így nem meglepő, hogy a klub a mandátumai alatt 47 trófeát gyűjtött be van ( 2011–2020 között 39-et), mind a labdarúgó- és mind a kosárlabdacsapattal.

Perez legújabb törekvései közé fog tartozni minden bizonnyal Erling Haaland és Kylian Mbappé megszerzése, mindemellett a klub gazdasági erejének fenntartása a koronavírus-járvány után is és a felújított Santiago Bernabeu stadion átadása.