Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megkapta az eltiltását Ibrahimovic – HIVATALOS

Az AC Milan elmúlt hétvégi győzelme alkalmával a Rossoneri legnagyobb sztárját szövegelés miatt állította ki a játékvezető, a fegyelmi bizottság pedig a keddi napon döntést hozott az ügyben…

 

Az olasz bajnokság (Serie A) fegyelmi bizottsága a keddi napon közölte, hogy a Parma elleni bajnoki mérkőzésen kiállított Zlatan Ibrahimovic egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, valamint az AC Milan kiválóságát 5 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtották a játékvezetővel való tiszteletlensége okán.

Ibra kiállítása hatalmas visszhangot keltett az olasz médiában, mivel több csatorna szerint a játékos csupán annyit intézett a játékvezető felé, hogy „nem érdekel, amit mondok? Ez fura….” ám ehelyett Fabio Maresca játékvezető egy olyan olasz kifejezést érthetett, ami nagyjából úgy hangzik: “Rohadék vagy”.

A 39 éves kiválóság amikor játszik, akkor elképesztő mértékben szállítja a gólokat és bármikor húzóembere csapatának, óriási lökést ad jelenléte a társaknak, viszont óhatatlanul egyre többször bajlódik sérülésekkel, ami az idő előrehaladtával úgy tűnik, csak egyre gyakoribbá kezd válni. Ibra a tavaly januári visszatérése óta 35 bajnokin lépett pályára és 25 gólt lőtt, ezzel a Milan színeiben összesen 130 tétmeccsen 84 találatot számlál, mivel korábban már 2010 és 2012 között is erősítette a klubot.