Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: “dicséret illeti a csapatot…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján aratott 1-0-s győzelme ellenére kevesebb idegenben lőtt góljával búcsúzott a küzdelmektől a sorozat címvédője, a Bayern München csapata a tavalyi fináléban legyőzött Paris Saint-Germain ellen…

Az egy héttel ezelőtti hazai vereség után képtelen volt kiharcolni a továbbjutást a Bayern München csapata a tavalyi döntő “visszavágóján” a Paris Saint-Germain ellen, Hans-Dieter Flick a lefújást követő sajtótájékoztatón higgadtan értékelt:

“Hatalmas dicséret illeti a csapatom, annak ellenére is, hogy nem tudtuk kiharcolni a továbbjutást. Az első meccsen kellett volna jobb eredményt elérnünk, hiszen megvoltak hozzá a lehetőségeink, de ma is jól játszottunk. Alapesetben sokkal kíméletlenebbek vagyunk a támadó harmadban, ezúttal azonban nem tudtuk bevinni a végső ütést. Láttuk, hogy mennyire veszélyes, jó csapat a PSG, megérdemlik a gratulációt.”

A PSG ellenfele az elődöntőben a Manchester City-Borussia Dortmund párharc továbbjutója lesz.

Ugyanakkor a német sajtóban egyre inkább biztossá veszik, hogy a bajorok elmúlt hetekben mutatott gyengébb teljesítménye, és a mostani BL-kiesése hátterében is részben az áll, hogy Flick az idény végén távozni fog, ugyanis elígérte magát a német szövetségi kapitány posztjára.