Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Ronaldo holnap nem lép pályára – HIVATALOS

Miután a múlt hétvégi balhéja után ismét felerősödtek a találgatások Cristiano Ronaldo torinói távozását illetően, a szombati sajtótájékoztatóján a Juventus mestere megerősítette, hogy az ötszörös aranylabdás kisebb sérülése miatt nem lép pályára csapata soron következő mérkőzésén…

 

A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo a szombati napon megerősítette, hogy a hajlítóizmával bajlódó Cristiano Ronaldo nem lesz bevethető vasárnap délután az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésen.

Mint ismeretes, a torinóiak BL-kiesését követően az olasz sajtó és a szakértők ízekre szedték Ronaldót, akinek lélektelen játéka és a sorfalban elkövetett végzetes hibája miatt legfőbb bűnbaknak lett kikiáltva, így sokak szemében nem kívánatos személy lett a torinói klubnál. CR7 bár rengeteg gólt szerez, kevésbé veszi ki a részét a csapatjátékból, és a fontos mérkőzéseken rendszerint indiszponáltan teljesít, így követelik sokan a távozását az olasz rekordbajnoktól.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 126 mérkőzésen 97 gólt szerzett és minden évben megnyerték a bajnokságot, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Bár a torinóiak vezetősége tagadja, hogy meg akarnának szabadulni tőle, sokak szerint inkább a portugál szeretne nyáron távozni az egyesülettől.

Pirlo hozzátette, hogy legnagyobb sztárja távollétében az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódó Paulo Dybala január 6-a után először újra kezdőként léphet pályára a Bianconeri színeiben.