Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo a falat verte a győztes meccs után, mert nem lőtt gólt

A közelmúltban többször szóba került a Juventustól való távozása, a legnevesebb olasz sportlap szerint pedig a vasárnapi napon újabb szintre lépett CR7 torinói hattyúdala…

 

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus 3-1-es győzelmet aratott vasárnap délután a Genoa ellen, ám a mérkőzésen Cristiano Ronaldo képtelen volt betalálni, a lefújást követően pedig a La Gazzetta dello Sport riportja értelmében az öltözőfolyosón ököllel csapkodta a falat, és az átöltözés után csendbe távozott a helyszínről.

A neves lap szerint CR7 gólképtelensége miatt volt frusztrált, és egyre kevésbé elégedett a torinói klub nyújtotta jövőképpel, mivel a Juventus nem tudja garantálni azon sztárjátékosok leigazolását, akivel a következő szezontól együtt lehetne játszani, így kész tényként veszik az ötszörös aranylabdás klasszis nyári távozását. Ronaldo a mérkőzésen egy nem szokványos mezátadást is végrehajtott.

Mint ismeretes, a torinóiak BL-kiesését követően az olasz sajtó és a szakértők ízekre szedték Ronaldót, akinek lélektelen játéka és a sorfalban elkövetett végzetes hibája miatt legfőbb bűnbaknak lett kikiáltva, így sokak szemében nem kívánatos személy lett a torinói klubnál. CR7 bár rengeteg gólt szerez, kevésbé veszi ki a részét a csapatjátékból, és a fontos mérkőzéseken rendszerint indiszponáltan teljesít, így követelik sokan a távozását az olasz rekordbajnoktól.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében távozott a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 126 mérkőzésen 97 gólt szerzett és minden évben megnyerték a bajnokságot, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Bár a torinóiak vezetősége tagadja, hogy meg akarnának szabadulni tőle, sokak szerint inkább a portugál szeretne nyáron távozni az egyesülettől.