Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hogyan lehet együtt játszani Messivel és Ronaldóval?

Hosszabb interjút adott a napokban a szebb napokat is megélt argentin támadó, aki egykori Európa legjobb góllövője volt, jelenleg pedig az MLS-ben keresi a kenyérre valót…

 

A hivatalos statisztikák szerint Gonzalo Higuaín az a játékos, aki a világon legtöbbet játszotta együtt az elmúlt évtized két leginkább meghatározó klasszisával, Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval együttesen. A Juventus korábbi argentin csatára ennek titkáról beszélt egy interjú keretein belül:

“Ha én játszottam a legtöbbet kettejükkel, az azért volt, mert én értettem meg őket leginkább. Tudtam, hogy mit szeretnek és mit nem, hogy érzik jól magukat és milyen helyzetekben érzik magukat kényelmetlenül. Úgy érezték, hogy számíthatnak rám. Ha olyan játékossal játszanak, aki 100%-ban bízik bennük, nem érzik úgy, hogy minden felelősség az ő vállukat nyomja. Azt hiszem, úgy érezték, hogy támaszkodhatnak rám. Két teljesen különböző játékosról van szó, én pedig kiváltságosnak érzem magam, hogy velük együtt érezhettem jól magam és tanulhattam tőlük.”

A jelenleg az Inter Miamiban profiskodó 33 éves argentin támadó Ronaldo ékpárja volt az elmúlt években a Juventus csapatában, míg Messivel a nemzeti válogatottban játszhatott együtt számtalan alkalommal.