Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: A Bayern München védőjével erősítenének! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné leigazolni a Bayern München védőjét, Niklas Sülét. A hátvéd szerződése jövő nyáron jár le, de a legfrissebb értesülések szerint megakadtak a tárgyalások a felek közt.

A 90min legfrissebb értesülései szerint a Chelsea gárdája minden követ megmozgatna annak érdekében, hogy megszerezzék a Bayern München védőjét, Niklas Sülét. A középhátvédet aktuális szerződése 2022 nyaráig köti a bajor gárdához és a beszámolók alapján megakadtak a tárgyalások a felek között a hosszabbításról. A hírek szerint ennek az lehet az oka, hogy a Bayernnél jelenleg igen komoly gondok vannak, hiszen Salihamidzic és Hansi Flick között nem a legjobb a viszony, ami azt eredményezte, hogy a vezetőedző nemrég bejelentette, hogy az idény végén szeretne távozni a bajor klub kispadjáról. A német rekordbajnok együttes ezen a nyáron már biztosan elveszíti David Alabát és Jérome Boatenget a védelemből, így nem valószínű, hogy Sülétől is szívesen megválnának. A Chelsea menedzsere, Thomas Tuchel mindenesetre  szeretne frissíteni a védelmén, mivel Thiago Silva és Azpilicueta sem a legfiatalabb már, és a Christensen-Rüdiger-Zouma hármast sem tartja a legkiegyensúlyozottabbnak. A beszámolók alapján Süle nem sietteti a hosszabítást, inkább kivár, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy Julian Nagelsman lesz a Bayern új menedzsere, akivel korábban a Hoffenheimnél már dolgozott együtt.

Süle 2017 nyara óta erősíti a Bayern München csapatát, amelynek színeiben 132 találkozón 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 37 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.