Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai: “vannak rosszabb dolgok is az életben…”

Ahogyan arról beszámoltunk, az elmúlt héten Dárdai Pál is megfertőződött a koronavírussal, és a csapaton belüli több pozitív eset miatt a teljes keret karanténba került és három mérkőzésüket elhalasztották

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC csapatának vezetőedzője, Dárdai Pál a hétfői napon otthonából tartott online sajtótájékoztató, melyben saját maga és csapata állapotáról is beszámolt:

“Sosem gondoltam volna, hogy elkapom a koronavírust. Tavaly a junior csapatnál mindennap több száz gyerekkel találkoztam, mégsem fertőződtem meg, egészen mostanáig. Az edzőpályán tudtam meg, hogy pozitív lett a tesztem. Naponta tizenötször beszélgetek telefonon segédedzőmmel és barátommal, Andreas „Zecke” Neuendorffal, figyelem a játékosok online edzéseit. Tulajdonképpen én csak vendég vagyok Németországban, de most igazán otthonosan érzem itt magam, nagyon kedvesek az emberek. Sokan akarnak segíteni, bevásárolni vagy főzni nekünk, ennyit már meg sem tudnánk enni. Nagyon jólesik.

Vannak rosszabb dolgok is az életben. A bajnokságban a kezünkben van a sorsunk, de most az a legfontosabb, hogy mindenki gyógyuljon meg, illetve maradjon egészséges.”

A Hertha a következő két mérkőzésén még nem léphet pályára, jelenleg az osztályozós 16. pozícióban tanyázik a 18 csapatos bajnokságban.