Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: 32.!

Az Európai Szuperliga körüli balhé árnyékában, hatalmas rangadót rendeztek hazánkban, ráadásul bajnokot is avathattunk az OTP Bank Ligában.

A csapatok mindent megtettek, hogy feledtessék velünk az elmúlt két nap történéseit, főleg a Ferencváros, amelynek játékosai tudták, ha megverik a riválist, akkor bajnokok lesznek.
Már az első tízpercben betalált a Fradi, de ekkor, még Uzuni lesről vette be Banai kapuját. A 12. percben, már semmi sem menthette meg az Újpestet, ekkor Uzuni szabályosan talált be 1-0!
Az FTC az egész félidőben nagy nyomás alatt tartotta az Újpestet, a 29. percben Tokmac lövése után a második góljukat is megszerezték a hazaiak 2-0!

A második félidőre vissza vett a tempóból a Ferencváros. Ennek köszönhetően az Újpest is tudott veszélyeztetni, azonban gólt nem sikerült szerezniük. A 77. percben lezárta a találkozót a Ferencváros, Banai hozott össze egy büntetőt, amit Uzuni értékesített 3-0!

Ez volt sorozatban a hatodik találkozó, amikor az Újpest nem tudott betalálni az FTC kapujába.
Tavaly mindhárom bajnokijukat 1-0-ra nyerte a zöld-fehér csapat, mindannyiszor Boli góljával, míg idén az első meccsüket a Groupamában 2-0-ra nyerte a Fradi, Újpesten pedig 4-0-ra

Ferencvárosi TC – Újpest FC 3-0 (2-0)
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna Vezette: Solymosi P.
Gólszerzők: Uzuni (12., 77.- büntetőből), Tokmac (29.) ill.
Sárga lapok: Lovrencsics (21.), Laidouni (39.), Civic (53.) ill. Pauljevic (7.), Onovo (16.), Tallo (53.)
Kiállítva:ill.

FTC: Bogdán – Lovrencsics (Botka 46.), Blazic, Mmaee, Civic – Sigér, Laidouni – Zubkov, Tokmac, Uzuni – Boli (Somalia 70.)
Vezetőedző: Szerhij Rebrov

Újpest: Banai -Kastrati, Koutroubis, Ristevski – Pauljevic (Simon 61.), Onovo, Mitrovic, Antonov – Croizet (Csongvai 61.), Tallo (Perosevic 60.), Beridze
Vezetőedző: Michael Oenning

Az NB I állása

A góllövőlista élmezőnye