Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: a játékosok megdöbbenve vették tudomásul Mourinho menesztését

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Tottenham a Ligakupa-döntő előtt menesztette José Mourinhót. Így búcsúztak tőle a játékosai, köztük két legjobbja, Harry Kane és Szon Hung Min is. 

 

Több Spurs játkos, többek között Harry Kane és Szon Hung Min is búcsúposzttal köszönte meg José Mourinho munkáját a hivatalos közösségi oldalaikon.

Mourinho menesztését hétfőn jelentette be a Tottenham mindössze hat nappal Ligakupa-döntő előtt. A portugál szakember 2019 novemberkében érkezett a csapathoz Mauricio Pochettino helyére, és bár az új szezonban nagyon jól indultak, meccsek óta képtelenek nyerni, a Premier League-ben csak a hetedik helyen állnak, míg az Európa-ligából már kiestek.

A játékosok közül sokan megdöbbentek a hír hallatán, de kedvesen búcsúztak el korábbi menedzserüktől. Harry Kane és Szon Hung Min is köszönetet mondott Mourinhónak, akinek az irányítása alatt összesen 74 gólt és 41 gólpasszt hoztak össze ők ketten minden sorozatot figyelembe véve.

Kane a következőket írta a hivatalos Twitter-oldalára:

“Köszönök minden Főnök. Egy élmény volt veled együtt dolgozni. Minden jót kívánok neked az életed következő fejezetéhez!”

Szon a hivatalos Instagram-oldalán köszönte meg a közös munkát:

“Nincsenek szavak arra, hogy érzek most, de egy élmény volt együtt dolgozni. Sajnálom, hogy nem jöttek össze a dolgok, de én igazán hálás vagyok az együtt töltött időért.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Son HeungMin(손흥민)🇰🇷 (@hm_son7) által megosztott bejegyzés