Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DAC: menesztették a korábbi magyar válogatott szövetségi kapitányt – HIVATALOS

A Szlovák Kupától a múlt héten búcsúzó FC DAC 1094 vezetősége a szerdai napon közölte, hogy nem folytatja tovább a korábban a magyar válogatottat is irányító német szakemberrel az együttműködést…

 

Az FC DAC 1904 a szerda déli órákban erősítette meg hivatalos csatornáin keresztül, hogy közös megegyezéssel felbontotta Bernd Storck 2022. június 30-ig érvényes szerződését a csapatnál.

Az 58 éves német szakember tavaly júniusban vette át a csapat irányítását, azonban az első szezonja végét nem várták meg vele. A Szlovák Kupából való kiesés fájó volt, a szlovák bajnokságban (Fortuna Liga) bár ígéretesen sikerült a rajt, ezúttal sem sikerült az egyeduralkodó Slovan Bratislava valós kihívója lenni, a felvidéki csapat második helyen áll, és a rájátszás finisében legfeljebb ezen pozíció megtartása lehet a cél.

Storck 40 tétmérkőzésen (32 a Fortuna Ligában, 3 az Európa-ligában, 5 a Slovnaft Cup-ban) vezette a sárga-kékeket. Az egykori magyar szövetségi kapitánnyal együtt, azonnali hatállyal távozik klubunktól az eddigi erőnléti edző, Alexander Storck, valamint Nico Pellatz kapusedző.

A DAC honlapjának bejelentése értelmében az elkövetkező időszakban átmenetileg Németh Antal másodedző irányítja majd a csapatot, a stábot érintő további változásokról később ígértek tájékoztatást.