Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: „Haaland a Bl-indulás nélkül is marad”

Hiába szólnak folyamatosan a pletykák a távozásáról, a Borussia Dortmund vezetői szerint egyáltalán nem eladó Erling Braut Haaland. A norvég támadóért állítólag sorba állnak a világ leggazdagabb klubjai.

Erling Haaland alig másfél éve erősíti a Dortmundot, és bár a világ legjobb és legveszélyesebb csatárai közé tornázta fel magát, a német együttes nem tudta átlépni saját árnyékát. A Borussia olyannyira saját tudása alatt teljesít, hogy akár az is megtörténhet, hogy nem kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következő idényére.

Hetekkel ezelőtt volt téma, hogy Haaland édesapja, és menedzsere, Mino Raiola körbehaknizta a topklubokat. Mindenhol meghallgatták az elképzeléseket, illetve előadták a kívánságokat a 20 éves játékossal kapcsolatban.

A Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc már korábban is leszögezte, hogy Haaland nem eladó. A korábbi salzburgi gólvágóval kapcsolatban most ismét megszólalt a szigorú vezető:

„Tiszta álláspontunk van Haaland helyzetéről, és többször kifejtettük már. Bármilyen döntést csak velünk együtt hozhatunk meg. Nem számít, hogy miként fejezzük be a szezont, Haaland továbbra is nálunk játszik.”

– nyilatkozta Zorc, a Sky Deutschlandnak.