Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elveszítheti egyik legfontosabb játékosát a Ferencváros

Nem sokkal a bajnoki cím féktelen ünneplése után, árnyék vetülhet a Fradi-szurkolók örömére, mivel külföldi sajtóinformációk szerint egyik kulcsjátékosuk iránt érdeklődik a görög Olympiakosz.

A görög Sport Time értesülései szerint a görög rekordbajnok kinézte magának a Fradi albán válogatott szélsőjét, Myrto Uzunit. A lap úgy tudja, a klub megfigyelői ott voltak a Ferencváros torinói mérkőzésén, amikor Uzuni gólt szerzett a Juventus ellen.

Állítólag a Ferencváros 4 millió eurót szeretne kapni a játékosért, amit a görögök kicsit sokallnak. Ez majdnem kétszerese a játékos értékének, a transfermarkt 2,2 millió euróra teszi a játékos értékét.

Uzuni nem csak alapembere Rebrov csapatának, de valósággal szárnyalt ebben a szezonban. A bajnokságban 26 találkozón 12 gólt szerzett, míg a BL-selejtezők során 5/2-es mérlege van, ugyanez a főtáblán 4/1.

Az Olympiakosz is szerepelt a BL-csoportkörben, a Manchester City és a Porto mögött harmadik lett a csoportjában, így tavasszal az El-ben szerepelhetett, ahol a nyolcaddöntőig jutottak.