Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a Sevilla kiválósága érkezhet a támadósorba – sajtóhír

Az andalúziai együttes szélsője iránt az angol bajnoki címvédő érdeklődik élénken, spanyolországi sajtóinformációk szerint. Azonban, ha az angol gárdának nem sikerül a Bajnokok Ligája indulás, úgy nem biztos, hogy kecsegtető állomás lehet a játékosok számára.


A Liverpool a Sevilla kiváló kvalitásokkal rendelkező támadóját, Lucas Ocampost szemelte ki. A 26 éves argentin labdarúgó szerződése 2024-ig szól a spanyoloknál, jelenlegi piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó német transfermarkt.de.

Az angol gigásznál jelenleg több komoly gond is akad, de ami igazán feltűnő, hogy az elmúlt időszakban nehezen megy a gólszerzés. Ennek következtében a következő átigazolási időszakban Jürgen Klopp vérfrissítést tartana, így jöhet szóba az argentin labdarúgó. Azonban nem csak ő lehet az egyetlen érkező, ugyanis Xherdan Shaqiri, Divock Origi és Takumi Minamino távozása is a levegőben lóg, sőt, a hírek szerint a kezdőhármas -Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mané- egyik tagjától is megválhat a Premier League címvédője.

Ocampos 2019-ben érkezett a Sevillához a Marseille csapatától 15 millió euróért cserébe. Azóta bebetonozta magát a spanyol gárda kezdőcsapatába, de nem is meglepő, hiszen rendre kiváló teljesítménnyel rukkol elő. Összesen 85 tétmérkőzésen kapott esélyt a bizonyításra 26 éves támadó a Rojiblancos színeiben, ezeken 25 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.