Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: CR7 távozik a csapattól, ha nem jutnak be a BL-be

A Juventus legutóbbi pontvesztése után a csapat már nincs a Bajnokok Ligája-indulást jelentő első négy helyezés valamelyikén, így legnagyobb klasszisa nyáron elhagyhatja az együttest…

 

A Tuttosport információi szerint amennyiben a Juventus nem jut be a Bajnokok Ligájába, Cristiano Ronaldo nyáron biztosan elhagyja az együttest. A torinói forrás úgy tudja, hogy a 36 éves portugál aranylabdás jelezte a klubnak, hogy számára elfogadhatatlan lenne, ha nem sikerülne a Serie A-ban a legjobb négy között végezni.

Mint ismeretes, a torinóiak BL-kiesését követően az olasz sajtó és a szakértők ízekre szedték Ronaldót, akinek lélektelen játéka és a sorfalban elkövetett végzetes hibája miatt legfőbb bűnbaknak lett kikiáltva, így sokak szemében nem kívánatos személy lett a torinói klubnál. CR7 bár rengeteg gólt szerez, kevésbé veszi ki a részét a csapatjátékból, és a fontos mérkőzéseken rendszerint indiszponáltan teljesít, így követelik sokan a távozását az olasz rekordbajnoktól.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 127 mérkőzésen 97 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, idén arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Nemzetközi sajtóinformációk szerint első sorban a Manchester United és a Paris Saint-Germain igazolhatja le az ötszörös aranylabdást.

Az viszont kétségtelen, hogy az ominózus BL-kiesés után CR és az egész csapat látványosan motiválatlanul játszik, ráadásul az eredmények sem jönnek.