Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem hagyja el nyáron a Chelsea-t a középpályás

A BL-elődöntő Chelsea csapatának sokat bírált középpályásának jövőjével kapcsolatban a közelmúltban ellentétes híresztelések láttak napvilágot, ügynöke azonban tiszta vizet öntött a pohárba…

Chelsea csapatában igencsak kétes megítélésű Jorginho ügynöke, Joao Santos a játékosa jövőbeli terveiről beszélt:

“Jorginho mindenképpen a Chelsea-ben fog maradni. Két éve van hátra a szerződéséből, melyet ki fog tölteni, ennek lejárta után azonban akár boldogan visszatérhet a Serie A-ba.”

Korábbi olasz sajtóbeszámolók szerint amennyiben Maurizio Sarri kinevezésre kerülne az AS Románál, akkor Jorginho is csatlakozhat hozzá. A 29 éves középpályás pályafutása eddigi szakaszában már a Hellas Verona és a Napoli együttesében is együtt dolgozott a londoni csapat korábbi menedzserével, és Sarri kezei alatt mindenhol alapembernek bizonyult. Annak idején a “kékek” éppen az olasz szakember hívószavára csaptak le rá három évvel ezelőtt 50+7 millió font ellenében.

Jorginho a harmadik szezonját tölti a londoni gárdánál, összességében 134 tétmérkőzésen lépett pályára, az aktuális idényben 36 összecsapás alatt hét gólt szerzett.