Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ismét a Frankfurttól igazolnának támadót! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid együttese a nyári átigazolási időszakban André Silvával erősítené meg a támadósorát. A “Királyiak” a portugál támadó árát úgy csökkentenék, hogy Luka Jovicot is bevonnák az üzletbe.

André Silva karrierje legjobb szezonját produkálja az Eintracht Frankfurtnál. A portugál támadó 31 mérkőzést követően 26 gólnál és 9 gólpassznál jár, amivel kulcsszereplője annak, hogy a Frankfurt harcban áll a 3. helyért és a BL indulásért. Teljesítményére nem meglepő módon számos topcsapat felfigyelt, hiszen hírbe hozták már a Dortmunddal, a Manchester Uniteddel és az Atletico Madriddal is. A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid is beszállt a 25 esztendős csatár kegyeiért folytatott harcba. A “Királyiak” a hírek szerint egy olyan ajánlatot készülnek tenni, amelyben a Frankfurt korábbi támadója, Luka Jovic is szerepel. Jovic jelenleg is kölcsönben szerepel a Frankfurtnál és hiába köti a szerződése 2025-ig a Realhoz, Zidane abszolút nem számol vele, így inkább bevonnák az üzletbe, amihez még 20 millió eurót adnának Silváért cserébe.

A portugál játékos számára nem lenne ismeretlen a spanyol légkör, hiszen a 2018/19-es szezonban a Sevillánál szerepelt, ahol 40 meccsen 11 gólt és 3 asszisztot jegyzett. Silvát 2023 nyaráig köti szerződése a Frankfurthoz, piaci értékét pedig 42 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.