Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar vissza akar térni a Barcelonához – sajtóhír

Katalán médiaértesülések szerint a Barcelona csapatánál továbbra is téma Neymar visszatérése, amely nyáron könnyen realizálódhat…

A Barcelona csapatához közeli forrásnak tekinthető RAC1 információi szerint Neymar maga is nyitott arra, hogy újra a Blaugrana játékosa legyen, és a katalán klub vezetősége legfőbb nyári kiszemeltjeként tartja számon korábbi játékosát. Neymar a közelmúltban azt mondta, aranylabda helyett inkább BL-t akar nyerni, és az utóbbi időben a nemzetközi sajtóhírek a Paris Saint-Germain csapatával való hosszabbításáról szóltak.

A 29 éves brazil kiválóság jelenleg a negyedik szezonját tölti a párizsi klubnál, ahová a Barcelonától igazolt át világrekordot jelentő 222 millió eurós átigazolási díj ellenében, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 107 mérkőzésen 83 gólt szerzett a csapat színeiben. Azt megelőzően 2013 és 2017 között szerepelt a katalán gigász soraiban, és mindent egybevetve 186 tétmérkőzés alatt 105 találatot regisztrált.

Neymar a mostani idényben 26 tétmérkőzésen összesen 15 gólt szerzett és öt gólpasszt adott, ám sorozatos sérülései miatt meglehetősen kevés lehetőséghez jut, legutóbbi sérüléséből pár hete tért vissza és készen áll a nagyobb feladatokra.