Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca tízéves szerződést kínál Messinek – sajtóhír

Miután a Barcelona megtette az első hosszabbítási ajánlatot lejáró szerződésű klasszisa felé, a legfrissebb híresztelések szerint a katalán klub hosszabb távú megállapodást kötne ikonikus játékosával…

A The Times információi szerint a Barcelona régi-új elnöke, Joan Laporta egy egészen rendhagyó ajánlattal próbálja maradásra bírni lejáró szerződésű klasszisát, Lionel Messit.

A tervezet értelmében az argentin klasszis még néhány évig játszana még a Barcelona színeiben, majd ha úgy tartja kedve, utána az MLS-ben is szerepelhetne, közben egyúttal elláthatná a klub nagyköveti feladatait, később pedig a katalán egyesület csapatvezetőjeként dolgozhatna.

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában. Ugyanakkor a korábbi első ember visszatérésével sokan már biztosra veszik, hogy nyáron is maradni akar majd a Barcelona csapatánál.