Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósnak állhat a Paks gólvágója

Egy fordulóval az NB I küzdelmeinek a vége előtt, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Paks támadója Hahn János lesz a gólkirály. A 26 éves játékos 22 góljával vezeti a góllövőlistát, míg a második helyen 13 találattal követi Gazdag Dániel és Nikolics Nemanja.

A kiváló szezon pedig könnyen külföldi szerződést érhet a támadónak. Külföldi lapértesülések szerint három lengyel klub is érdeklődik iránta, a Piast Gliwice, a Slask Wroclaw és a Wisla Kraków, illetve török első osztályú és német másodosztályú klubokról is hallani.

Hahn értékét a transfermarkt 400 ezer euróra becsüli, valószínűleg ennyit kell, majd fizetnie annak a klubnak, amelyik szeretné megszerezni a magyar támadót. Ekkora összeget több magyar klub is ki tudna fizetni, de Hahn mindenféleképpen külföldön folytatná a pályafutását.

Korábban Marco Rossi is beszélt Hahnról, az olasz mester szerint neki is meg van az esélye, hogy bekerüljön a magyar Eb-keretbe, annak ellenére, hogy még sosem szerepelt a válogatottban. Egy külföldi klubból a válogatottba is könnyebben bekerülhetne.

Hahn 27 bajnokin szerzett 22 gólt, két mesterhármasa volt a szezonban, legutóbb a Budafok 9-2-es kiütésének alkalmával, illetve novemberben a Puskás Akadémia ellen 4 gólt szerzett.

Az NB I állása

A góllövőlista élmezőnye