Messi elfogadta a Barcelona ajánlatát – sajtóhír

Miután a Barcelona megtette az első hosszabbítási ajánlatot lejáró szerződésű klasszisa felé, a legfrissebb híresztelések szerint a katalán klub ikonja el is fogadta az új kontraktus feltételeit…

Az ESPN információi szerint Lionel Messi elfogadta a Barcelona kétéves szerződéstervezetét, és bizonyára még a mostani szerződésének június 30-i lejárta előtt bejelenthetik az új megállapodás megkötését.

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. Több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában. Ugyanakkor a korábbi elnök, Joan Laporta visszatérésével már eddig is sokan biztosra vették, hogy nyáron is maradni akar majd a Barcelona csapatánál.

Szintén mai hír a Barca klasszisa kapcsán, hogy hatósági vizsgálat indult ellene egy kerti parti megtartása miatt.