Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “Ambíciók vezérelnek…”

A keddi napon bejelentésre került, hogy a következő szezontól José Mourinho lesz az AS Roma új vezetőedzője, aki a “farkasok” honlapján megtette hagyományos székfoglalóját…

 

A Tottenham csapatától alig két hete elbocsátott José Mourinho izgatottan várja az új kihívást az AS Roma csapatánál:

“Köszönöm a Friedkin családnak, hogy részese lehetek az elképzelésüknek és megbíztak e nagyszerű klub vezetésével.

A tulajdonosokkal és Tiago Pintóval való találkozások után azonnal megértettem az ambícióikat. Ezen ambíciók vezérelnek engem is a mindennapok során, és remélem együtt egy sikeres projekt részesei lehetünk az elkövetkezendő években.

A Roma szurkolók hihetetlen szenvedélye meggyőzött, hogy itt a helyem, és már alig várom a következő szezon kezdetét. Paulo Fonsecának sok sikert kívánok a hátralévő meccsekre és remélem a média megérti, hogy csak később beszélek majd a jövőt érintő kérdésekről. Daje Roma!”

Az 58 esztendős portugál szakember nagyjából másfél éven átirányította a Tottenham gárdáját, s 2019 novembere óta 86 mérkőzésből 44-et nyert meg vele a csapata 19 döntetlen és 23 vereség mellett. Azonban, ahogy azt megelőzően a Manchester United együttesénél, úgy az észak-londoniaknál is rengeteg kritikát kapott elavult és egyre eredménytelenebb módszerei miatt, így a Spurs vezetése végül a viszonylag rövid időn belüli kirúgása mellett tette le a voksát. Most azonban az Inter korábbi mestere ismét Olaszországban bizonyíthatja rátermettségét.