Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: CR számára a hazatérés is opció? – Sajtóhír

A Sport Mediaset szerint az ötszörös aranylabdás portugál klasszis karrierje utolsó szakaszához érkezvén, tudni véli, hogy hol is szeretné befejezni pályafutását.

Azok után, hogy az elmúlt napokban CR torinói távozásáról, vagy mondjuk manchesteri visszatéréséről hallani a legtöbbet, meglepőnek tűnhet a Sport Mediaset (SM) információja.

Az olasz sportszolgáltató csatorna arról írt, hogy CR egy dologban biztos karrierje zárását illetően, mégpedig abban, hogy nevelőegyesületénél, a Sporting Lisszabonnál fejezné be pályafutását.

Az SM szerint a nyáron a Juvétől szinte biztosan távozó világklasszis erősen mérlegeli a lisszaboni visszatérés lehetőségét is, amely akár már most nyáron is bekövetkezhet.

“Ronaldonak meg van az elképzelése már a jövőjét illetően: Távozni fog a Juventustól, és szeretné a Sportingnál befejezni a pályafutását. Két évet még futballozna Portugáliában.” – Fogalmaz beszámolójában az SM.

Azt, hogy mennyire releváns az információ, azt minden kedves olvasónk döntse el maga; egy biztos, bőven hallunk még a következő időszakban Cristiano Ronaldo jövőjét illetően.